Advertisement
د

دهان

دهان
حضرت دانيال گويد:
دهان در خواب ديدن، كليد كارها و خاتمه وي است و هر چه از دهان بيرون آيد، تاويل آن بر جوهر كلام است، اگر نيكو است. اگر بدو هر چه در دهان شود، از جوهر روزي است و آن چه از غذا در دهان شود، صلاح دين او است. اگر بيند كه به كراهت چيزي در دهان او است، چنانكه خوردن آن به دشواري توانست، دليل بر سختي و رنج كند در معيشت. اگر آن چه در دهان او بود شيرين است و در گلو به آساني شد، دليل كند بر راحت و خوشي در معيشت

. محمدبن سيرين گويد:
اگر بيند دهان وي سخت بسته است، دليل كه هلاك شود، يا بيمار شود، يا اجلش نزديك آمده باشد. اگر بيند كه دهان او فراخ شده است، چنانكه طعام بسيرا در وي مي گنجيد، دليل است به قدر آن وي را نعمت و روزي رسد.

ابراهيم كرماني گويد:
اگر كسي به خواب دهان خود را نيكو بيند، دليل كه سخنهاي نيكو شنود. اگر دهان خود را كج بيند يا سست يا زشت، دليل است كه سخنهاي زشت شنود و به هيچ كار نيايد. اگر كسي بيند كه گوشت دهان او بيفتاد، دليل كه او را زياني رسد. اگر بيند كه از دهانش خون بيرون مي آمد، دليل كه از كسي گفتگوي به خصومت شنود. اگر بيند كه بدان خون شلوار او آلوده بود، دليل كه داوري آن از جهت زنان باشد.

اسماعيل بن اشعث گويد:
اگر بيند كه از دهان وي كرم يا جانوري بيرون آمد، دليل كه يكي از عيالان او از او جدا شود به مرگ يا زندگاني. اگر بيند كه از دهان او پليدي بيرون آمد، دليل كه كارش كه براي مردم است به سبب منت نهادن باطل شود. اگر بيند كه از دهان او بوي خوش آمد، دليل كه مردمان بر وي ثنا گويند. اگر بيند بوي ناخوش آمد، تاويلش به خلاف اين است. اگر بيند كه از دهان او مرواريد بيرون مي آيد و مردمان برگرفتند و او هيچ برنگرفت، دليل كه مردمان از علم او بهره مند شوند و او را هيچ منفعت نباشد. اگر بيند كه از دهان خود پليدي مي انداخت و مردمان از وي مي گريختند، دليل كه شاعر است و مردمان را هجو كند. اگر بيند كه كسي بر دهان او مهر نهاد و ندانست كه كيست، دليل كه در ميان خلق رسوا شود. اگر كسي بيند كه چيزي از دهان وي بيرون آمد، دليل كه سخني گويد. اگر بيند كه چيزي نيكو در دهان گذاشت، دليل كه روزي حلال يابد. اگر بيند كه چيزي پليد دردهان گذاشت، دليل كه روزي حرام خورد. اگر بيند كه او را دهان درده مي آيد، چنانكه عادت مردم است، دليل كه از كسي شكايت كند.

حضرت امام جعفر صادق فرمايد:
ديدن دهان در خواب بر هفت وجه است.
اول: منزل و خانه.
دوم: خزانه وانبار.
سوم: گشايش كارها.
چهارم: مال.
پنجم: حاجت.
ششم: وزير.
هفتم: دربان.

منوچهر مطيعي تهراني گويد:
دهان در خواب کام است و شيريني آن کامروائي است و تلخي آن ناکامي و تلخ کامي. ديدن دهان طبيعي در خواب هيچ تعبيري ندارد و نمي تواند محور خواب قرار بگيرد مگر اين که به حالت غير طبيعي باشد يا مزه و طعم غير معمول داشته باشد. اگر در خواب ببينيد که دهانتان بزرگ شده ولي بزرگي آن زشت و زننده نيست روزي شما فراخ مي شود و اگر دهانتان خيلي تنگ شده بود ولي تنگي آن زببا به نظر نمي سيد دچار تنگي معاش مي گرديد. اما اگر دهانتان تنگ و زيبا شده بود سخني مي گوئيد که آن سخن هر جا و نزد هر کس تکرار شود براي شما سود و فايده مي آورد و موجب خوش دلي ديگران مي شود. اگر دهانتان بزرگ و زشت شده بود حرف هائي مي زنيد که هم براي خودتان زيان آور است و هم موجب آزردگي ديگران مي شود. اگر ديديد که چيزي در دهان داريد که مي خواهيد بخوريد اما فرو نمي رود و از خوردن آن نيز احساس ناخشنودي مي کنيد گرفتار سختي مي شويد و اگر چيزي در دهان داشتيد که شيرين و مطبوع بود و به آساني خورده ميشد به آسايش و نعمت و رفاه مي رسيد. اگر ببينيد که در دهانتان دندانهاي سفيد و مرتب است وضع خانوادگي مطلوبي خواهيد داشت و عکس اين هم هست.

لوک اويتنهاو مي گويد :
دهان
دهان بزرگ : مهم بودن ، نشانه درجه احترام و وجهه شخصي
دهان باز : خطر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *